Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، اسماعیل لله‌گانی افزود: بانک رفاه طبق قانون بودجه و سند راهبردی وزارت اقتصاد مشمول پرداخت‌ تسهیلات تکلیفی هم می‌شود و علاوه بر ارائه تسهیلات به بازنشستگان، باید به بخش تولید، دانش‌بنیان، مسکن، ازدواج تسهیلات تکلیفی پرداخت کند بنابراین بخشی از منابع و اعتبارات برای پرداخت تسهیلات به بازنشستگان اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

           

وی اضافه کرد: البته بازنشستگان برای آن بخشی از اعتبارات که سهمیه آنها است و بین کانون‌ها تقسیم می‌شود نیاز به سپرده‌گذاری ندارند. کانون‌ها از سهمیه خود می‌توانند استفاده کنند که در این صورت برای دریافت تسهیلات، نیازی به سپرده‌گذاری نیست اما اخذ تسهیلات خارج از آن سهمیه باید با سپرده‌گذاری باشد. در هر صورت برای بازنشستگان جهت ارائه تسهیلات،‌ شرط ضامن وجود ندارد. چه بازنشستگانی که سهمیه دارند چه آنهایی که با احتساب معدل حساب برای اخذ تسهیلات خرد مراجعه می‌کنند نیازی به ضامن ندارند.

مدیرعامل بانک رفاه درباره سقف تسهیلات خرد برای بازنشستگان اظهار کرد: سقف تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ میلیون تومان است، سالانه ۵۰۰ هزار بازنشسته می‌توانند از این وام استفاده کنند اما سقف سایر تسهیلات برای بازنشستگان به ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

لله‌گانی در پاسخ به این سئوال که چه سقفی از تسهیلات نیازی به ضامن ندارد، گفت: تسهیلات بدون ضامن تا سقفی است که حقوق افراد جواب دهد یعنی اگر مبلغ قسط ۳ میلیون تومان است باید یک سوم حقوق افراد جوابگو این مبلغ باشد.  

وی همچنین با اشاره به ارائه تسهیلات خاص کسب و کار به کارگران اظهار کرد: قرار بر این است که به کارگران نخبه و نمونه تسهیلات ویژه‌ای پرداخت شود به این صورت که بانک رفاه طرح‌های کارگران نخبه و نمونه را مورد بررسی قرار می‌دهد و معرفی برتر شامل پرداخت تسهیلات کسب و کار می‌شوند تا با اجرای آن کسب و کار کارگران رونق بگیرد البته به این افراد تسهیلات خرد هم ارائه خواهد شد.  

 لله‌گانی افزود: ۱۶۴ طرح برتر که در سال گذشته در وزارت تعاون داروی شده‌اند به بانک رفاه معرفی شده و این طرح‌ها مشمول تسهیلات خواهند شد.  

مدیرعامل بانک رفاه گفت: میزان بدهی سازمان تامین اجتماعی به سنوات گذشته برمی‌گردد که بخشی از آن تسویه شده و یک بخشی هم تسویه نشده است اما مطالبات بانک رفاه از این سازمان فقط در سال گذشته به ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی با بیان اینکه ورشکستگی بانک رفاه به هیچ وجه صحت ندارد، اظهار کرد: بانک رفاه بهترین ترازنامه‌ها و پشتوانه‌های بانکی را دارا است و در سال گذشته افزایش سرمایه بانک رفاه از ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به ۲۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت. همچنین دارایی و اموال بانک نسبت به سپرده‌هایی که از سوی مردم دریافت کرده بسیار بالاتر است.  

لله‌گانی ادامه داد:‌ می‌توان گفت یکی از مستحکم‌ترین ترازنامه‌های شبکه بانکی متعلق به بانک رفاه است بنابراین ورشکستگی در بانک رفاه معنا ندارد.

مدیرعامل بانک رفاه درباره پرداخت تسهیلات به کارگران و بازنشستگان به شرط سپرده‌گذاری گفت: بانک رفاه با کمبود منابع مواجه است چراکه تسهیلاتی را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند، از سوی دیگر ۴ میلیون نفر بازنشسته توسط سازمان تامین اجتماعی پوشش داده می‌شود و بانک رفاه در سال‌ می‌تواند به ۵۰۰ هزار نفر تسهیلات پرداخت کند.

مدیرعامل بانک رفاه همچنین درباره بدهی سازمان تامین اجتماعی به بانک رفاه افزود: میزان بدهی سازمان تامین اجتماعی به سنوات گذشته برمی‌گردد که بخشی از آن تسویه شده و یک بخشی هم تسویه نشده است اما مطالبات بانک رفاه از این سازمان فقط در سال گذشته به ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.  

خبرهای مهم وزیر کار درباره حقوق بازنشستگان و تغییرات جدید در پرداخت یارانه کد خبر 673635 برچسب‌ها وام حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی کارگران بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وام حقوق و دستمزد سازمان تامین اجتماعی کارگران بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه سازمان تامین اجتماعی مدیرعامل بانک رفاه میلیارد تومان سال گذشته سپرده گذاری لله گانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی از مذاکرات این کانون با مسئولان تامین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان