Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک رفاه در راستای حمایت از کارگران، مستمری بگیران و بازنشستگان تأمین اجتماعی و همچنین بیماران صعب العلاج، ۱۵ طرح تسهیلاتی در قالب وام های ۵ تا ۱۰۰ میلیونی را در نظر گرفته است تا قدمی در کمک کردن به معیشت این اقشار برداشته باشد.

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، بانک رفاه به عنوان یکی از بزرگترین بانک های اجتماعی کشور و مدافع حقوق بازنشستگان و کارگران سعی دارد از طرق مختلف به بهبود وضعیت معیشتی این قشر از جامعه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا در کنار خدماتی که به اقشار مختلف جامعه ارائه می کند، یکی از اولویت های مهم خود را، ارائه خدمات مطلوب به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی وکارگران می داندکه در این مسیر پرداخت به موقع حقوق مستمری بگیران تأمین اجتماعی، ارائه تسهیلات با شرایط ویژه و ارائه طرح های اعتباری مختلف به این قشر از مشتریان، از جمله برنامه های این بانک است.

اقدامات بانک رفاه برای بازنشستگان و کارگران در قالب طرح های مختلف نشان دهنده توجه ویژه این بانک به مشتریان خود به ویژه بازنشستگان و مستمری بگیران است. برهمین اساس، خدمات این بانک به کارگران به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم در حال انجام است. که خدمات مستقیم در قالب پرداخت تسهیلات به شرکت ها و واحد های تولیدی به منظور تدوام اشتغال بوده و این خدمات به طور غیر مستقیم در زندگی و رفاه حال کارگران کشور تأثیر گذار است.

طرح های تسهیلاتی بانک رفاه برای کارگران

در کنار طرح های بانک رفاه برای بازنشستگان و مستمری بگیران، این بانک چند طرح را نیز به منظور بهبود معیشت کارگران کشور که یکی از عوامل اصلی رشد اقتصادی هستند، اجرایی کرده است. بر همین اساس طرح های مختلفی را برای حمایت از این قشر با هدف تأمین نیاز ضروری کارگران، کمک به بنگاه‌های دولتی آسیب‌دیده و مشکل‌دار، کمک به کارآفرینی، اشتغال‌زایی و حمایت از مشاغل خانگی با اولویت زنان سرپرست خانوار و بهره‌برداری مطلوب از ظرفیت‌های استان‌های محروم در راستای ایجاد اشتغال پایدار تعیین کرده است.

به منظور تحقق این اهداف نیز، اعطای تسهیلاتی برای رفاه حال کارگران در نظر گرفته است که تخصیص تسهیلات قرض‌الحسنه و مرابحه به‌ منظور تأمین نیازهای ضروری و مورد نیاز کارگران نمونه کل کشور، اعضای اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و کاروان ورزش کارگری ایران یکی از آنهاست.

همچنین تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی شناسایی‌شده مشکل‌دار در پرداخت حقوق معوق کارگران بیمه ای معرفی‌شده از سوی اداره های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی (بر اساس توزیع استانی تعیین‌شده توسط وزارت متبوع) و تخصیص تسهیلات مرابحه به کارگران بیمه ای معرفی‌شده از سوی اداره های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب طرح حمایت برای تأمین اموال و خدمات مورد نیاز از دیگر اقداماتی است که برای رفاه حال کارگران در نظر گرفته شده است.

دیگر طرح تسهیلاتی، مربوط به تخصیص تسهیلات مرابحه به کارگران بیمه ای معرفی‌شده از سوی اداره های کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در قالب طرح حمایت برای تأمین اموال و خدمات مورد نیاز و پنجمین راه کمک به کارگران ،اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به معرفی‌شدگان وزارت کار، سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) در قالب تفاهم‌نامه و تبصره‌های قانون بودجه کشور است. البته این تسهیلات در برای کمک به کارآفرینی، اشتغال‌زایی و ایجاد مشاغل خانگی به ویژه موارد مربوط به زنان سرپرست خانوار انجام شده است .
همچنین مورد دیگر مربوط به اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت در راستای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های استان‌های محروم به منظور ایجاد و تثبیت اشتغال پایدار در قالب طرح برکت است.

همه این اقدامات و برنامه ها از سوی بانک رفاه به دلیل جایگاه کارگران و اهمیت معیشت آنها است که سعی شده با این اقدامات قدمی در این مسیر برداشته شود.

*وام 100 میلیون تومانی به کارگران نمونه و بیماران صعب العلاج

در کنار همه این اقدامات، برنامه های دیگری از سوی بانک رفاه اجرایی شده که اسماعیل للـه گانی مـدیرعامل بـانک رفـاه کـارگران در این خصوص اعلام کرد: پرداخت تسـهیلات به کـارگران نمـونه که سالانه معرفی می شوند و بیماران صعب العلاج که با مشکلات مالی روبه رو هستند تا سقف 100 میلیون تومان ( یک هزار میلیارد ریال ) از اقداماتی است که این بانک در نظر گرفته است.

*افزایش 2.5 برابری وام قرض الحسنه بدون نیاز به ضامن

بر اساس این گزارش، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی یکی از برنامه های اصلی این بانک است به طوری که در سال جاری با حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی و مصوبات هیأت مدیره بانک اعتبار این تسهیلات از 200 میلیارد تومان به 2 هزار و 230 میلیارد تومان افزایش پیدا کرده که این رقم نسبت به سال گذشته نزدیک به 11 برابر شده است.

بنابراین سقف وام دریافتی هر فرد که به منظور ارتقای وضعیت معیشتی و بهبود زندگی بازنشستگان و خانواده‌های آن ها، در نظر گرفته شده از 2 میلیون تومان به 5 میلیون تومان افزایش یافته است. همچنین صدور انواع بیمه نامه شخص ثالث، بدنه و سایر بیمه نامه ها نیز برای این قشر با نرخ 4 درصد اجرایی شده است.
یکی از مزیت هایی که برای وام قرض الحسنه در نظر گرفته شده حذف ضامن است که می تواند مسیر دریافت وام را تسهیل و آسان کند.

*اعطای تسهیلات50 میلیون تومانی در "طرح کرامت"

"طرح کرامت" یکی از طرح هایی اسـت که بانک رفاه بابت تعمیر واحدهای مسـکونی، هزینه درمان، هزینه ازدواج فرزندان مسـتمری بگیران و سایر هزینه ها به مشمولان این طرح یعنی بازنشستگان و مستمری بگیران اعطا می کند. سقف این تسهیلات 50 میلیون تومان بوده که با هدف تداوم خدمات مالی به مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان دانشگاه های علوم پزشکی اجرا شده است.

متقاضیان یاد شده می توانند برای تهیه اموال و خدمات مورد نیاز همانند تهیه مصالح ساختمانی برای تعمیرات واحد مسکونی، هزینه درمان، تحصیل، تهیه جهیزیه و ازدواج فرزند، مسافرت های زیارتی و سیاحتی و تعمیرات اساسی و بازسازی کامل واحدهای مسکونی در قالب عقد مرابحه از این تسهیلات استفاده کنند.

*تسهیلات 50 میلیون تومانی بازنشستگان برای خرید کالا

در ادامه طرح های حمایتی بانک رفاه برای بازنشستگان، این بانک طرح "رفاه کالا " را با هدف کمک به ایجاد اشـتغال، حمایت از تولیدات داخلی و توسـعه اقتصـادی کشور، اجرایی کرده است. در این طرح مبلغ 50 میلیون تومان با نرخ 15 درصد و بازپرداخت 36 ماهه به مشمولان اعطا می شود.

بر اساس این گزارش، بانک رفاه کارگران در راستای تحقق شعار سال در قـالب طرح "رفـاه کـالا" به مسـتمری بگیران سازمـان تـامین اجتمـاعی مشـروط به دریـافت حقوق از این بانک و همچنین تمامی افراد حقیقی که حقوق خود را از این بانک دریافت می کنند، تا سقف50 میلیون تومان تسهیلات تخصیص می دهد.

همچنین مستمری بگیران صندوق بازنشستگی سازمان تأمین اجتماعی که به دلیل عدم حضور بانک رفاه در آن شهرستان ها، حقوق خود را از سایر بانک ها دریافت می کنند، به شرط ارائه گواهی کسر از حقوق و همچنین معرفی ضامن یا ضامنان معتبر و یا سایر وثائق مورد قبول (به تشخیص ارکان اعتباری) برابر ضوابط و مقررات جاری بانک، می توانند از تسهیلات طرح رفاه کالا استفاده کنند.

گفتنی اسـت، مشمولان می توانند از این تسهیلات برای خرید لوازم خانگی، اداری مبلمان و ... و بـدون نیاز به سپرده گذاری و ایجاد میانگین حساب استفاده کنند.

*تسهیلات 20 میلیون تومانی به فرزندان بازنشستگان تأمین اجتماعی

یکی از طرح های بانک رفاه برای کمک به بازنشستگان و مستمری بگیران "طرح پیوند" است که هدف از این طرح ایفای مسئولیت های اجتماعی، تسهیل و ترویج سنت حســنه ازدواج، حمـایت از تـولید کننــدگان و تـوزیع کننـدگان داخلی در سـال "جهش تـولید" و حمـایت از جوانان برای تأمین لوازم اولیه زندگی است.

در این طرح تمامی اشخاص حقیقی متقاضی بهره مندی از تسهیلات وام ازدواج و تهیه جهیزیه، پس از ثبت نـام در سامـانه ازدواج بـانک مرکزی و معرفی آن ها از سـوی این سامـانه به بـانک رفـاه، می تـوانند از مزایای این طرح که تسهیلات با کارمزد یک درصد است برخوردار شوند.

مدیرعامل بانک رفاه در خصوص این طرح اعلام کرد که "طرح پیوند" در حال اجراست و به فرزندان مستمری بگیران و بازنشستگان با نرخ یک درصد پرداخت می شود. بنابراین به ازای هر فرزند بازنشسته و مستمری بگیر، 20 میلیون تومان تسهیلات خرید کالا تعلق می گیرد.

بر اساس این گزارش، در"طرح پیوند"، بانک رفاه به دنبال کمک به بازنشستگان و خانواده های آن ها بوده و بر همین اساس به فرزندان مستمری بگیران و بازنشستگان به ازای هر فرزند بازنشسته و مستمری بگیر، 20 میلیون تومان تسهیلات خرید کالا با نرخ یک درصد پرداخت می کند.

گفتنی اسـت، متقاضیان مذکور علاوه بر تسهیلات موصوف، می توانند 200 میلیون ریال تسـهیلات مرابحه با نرخ 15 درصـد (کمـتر از نرخ مصوب بـانک مرکزی ج.ا.ا) در قـالب" طرح رفـاه کـالا "مشـروط به اینکه 60 درصد حقوق و مزایا، کل اقساط تسهیلات دریافتی را پوشش دهد دریافت کنند . البته، این طرح در مرحله نخسـت شـامل اسـتان های کرمان، خراسان رضوی، مازنـدران، خوزسـتان و آذربایجان شرقی است.

علاوه بر این، خدمات دیگری نیز برای مستمری بگیران در نظرگرفته شده است که از آن جمله می توان به صدور انواع بیمه نامه شخص ثالث، بدنه وسایر بیمه نامه‌ها با نرخ 4 درصد اشاره کرد.

*"امید رفاه " طرحی دیگر برای کمک به مستمری بگیران

در ادامه طرح ها و سیاست های حمایتی بانک رفاه، به منظور تنوع بخشـی به سبد خدمات اعتباری و با هدف جلب رضـایت عموم مشتریـان، "طرح امید رفاه" توسط مدیران این بانک طراحی شده و بر این اساس مسـتمری‌بگیران سازمـان تـأمین اجتماعی و کارکنان بازنشسـته بانک رفاه در قالب عقد قرض الحســـنه با سقف فردی 10 میلیون تومان( یکصـــد میلیــون ریـــال) می توانند تسهیلات دریافت کنند.

همچنین نرخ کــارمزد سالانه این تسهیلات برای مسـتمری بگیران سازمـان تـأمین اجتماعی و کارکنان بازنشسـته بانک رفاه 4 درصــد و برای کارکنــان سازمـان هـای در تعامل با بـانک در قـالب عقد مرابحه تـأمین کالا و خـدمات با سقف فردی 100 میلیون تومان (یک میلیارد ریال ) با نرخ سود سالانه 6 درصد،است.

*راه اندازی باشـگاه مشتریان سازمان تامین اجتماعی

در اقدامی دیگر از سوی بانک رفاه و با همکـاری بین بخشـی و در راسـتای حمـایت معیشتی از مسـتمری بگیران سازمـان تـأمین اجتماعی، باشـگاه مشتریان سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور راه اندازی و به بهره‌برداری رسید.

بر این اساس، تمامی مسـتمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور می تـوانند برای عضـویت و بهره منـدی از امتیـازات این باشـگاه با ورود به سـایت باشـگاه مشتریـان سازمـان تـامین اجتمـاعی به نشـانی club.tamin.ir نســبت به ثبت نـام رایگـان و اینترنـتی در سامـانه اقــدام و از خـدمات این باشگاه بهره مند شوند.
با عضویت در این باشگاه، بازنشســتگان و مســتمری بگیران سازمـان تـأمین اجتمـاعی می تـوانند از فروشــگاه هـای طرف قرارداد با باشگاه مشتریان سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور کالاهای مورد نیاز خود را به صورت اقساطی و بـدون سـود دریـافت کنند. همچنین بـانک رفـاه کـارگران اقسـاط مربـوطه را از حقـوق بازنشســتگان کسـر و به حسـاب فروشگاه های مربوطه واریز می کند. گفتنی اســت، اجرای این طرح در ابتــدا به شکل آزمایشــی در اســتان فـارس انجـام شد که به دلیل اســتقبال مستمری بگیران از طرح مذکور، اکنون در سراسر کشور در دسترس تمامی بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان قرار گرفته است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قرض الحسنه بازنشستگان وام ازدواج بانک رفاه بازنشستگان پول نیوز وام ازدواج کارگران مستمری بگیران و بازنشستگان بازنشستگان و مستمری بگیران مسـتمری بگیران سازمـان بگیران سازمـان تـأمین سازمان تامین اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی کار و رفاه اجتماعی بانک رفاه اعطای تسهیلات تخصیص تسهیلات میلیون تومانی سراسر کشور میلیون تومان بانک رفاه قالب طرح قرض الحسنه مورد نیاز بیمه نامه بر اساس نامه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۴۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!

آفتاب‌‌نیوز :

۲۰ سال پس از تصویب واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، بلاخره این دو نهاد ورزشی رسماً با حضور وزرای ورزش و اقتصاد به هلدینگ خلیج فارس و یک کنسرسیوم بانکی واگذار شدند.

بازیان سرپرست سازمان خصوصی‌سازی،  این واگذاری را «وزیدن هوای تازه در مدیریت این دو باشگاه» توصیف کرد. خبرگزاری دولتی ایرنا نیز این واگذاری را به عنوان «عاقبت به خیر» شدن استقلال و پرسپولیس تفسیر نمود. در مراسم واگذاری، روسای سازمان خصوصی‌سازی و مدیران این دو باشگاه همدیگر را در آغوش گرفتند! و فضای دراماتیک را رقم زدند. با این همه ارقام، داده‌ها و واقعیت‌های پشت پرده این شکل خصوصی‌سازی تا  بدین حد شورانگیز به نظر نمی‌رسد.

پر هزینه، زیان‌ده و بدون چشم انداز سوددهی

در قانون بودجه ۱۴۰۳ هزینه‌های باشگاه استقلال ۶۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون و هزینه سالانه پرسپولیس بیش از ۴۲۷ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در همه بودجه‌های سالانه سهم باشگاه پرسپولیس همیشه چند برابر استقلال بوده. کارشناسان این مسئله را به تعداد بیشتر طرفداران پرسپولیس و هواداران استقلال اغلب این تقسیم نابرابر را به نگاه تبعیض‌آمیز مسئولان نسبت می‌دهند.

هرچند در جداول بودجه‌ای، پرسپولیس و استقلال جزء شرکت‌های سربه‌سر و با زیان جزئی طبقه‌بندی شده‌اند، اما بر اساس صورت‌های مالی زیان انباشته باشگاه استقلال حدود ۸۰۰ میلیارد تومان و زیان جمع شده پرسپولیس ۶۹۰ میلیارد تومان است.

هر دو باشگاه نیز در مجموع بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان بدهی دارند که معلوم نیست قرار است چگونه پرداخت شود. حدود ۳ سال قبل ۱۰ درصد از سهام این دو شرکت زیان‌ده در فرابورس عرضه شد که برای استقلال ۳۵۸ میلیارد و پرسپولیس ۳۵۰ میلیارد تومان عائدی در بر داشت.

پیش از این گفته شد که باشگاه پرسپولیس قرار است به بانک ملت واگذار شود، این مسئله در یک اطلاعیه شفاف‌سازی از سوی بانک تایید نشد و در نهایت ۳۰ درصد از سهام پرسپولیس به بانک شهر و ۴۰ درصد نیز به بانک‌های ملت و تجارت واگذار شد. بانک‌های اقتصادنوین، رفاه و صادرات هم هر کدام ۵ درصد از سهام باشگاه را خریداری کردند.

۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال نیز به گروه سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی خلیج فارس فروخته شد. این سهام ۸۵ درصدی توسط سازمان خصوصی‌سازی قریب ۳۲۰۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شد که ۱۰ درصد آن به صورت نقدی و مابقی به شکل اقساط پرداخت خواهد شد. بانک‌ها نیز بخش عمده‌ای از سهام را به شکل قسطی خریداری کرده‌اند. با توجه به این مسئله که صداوسیما تا کنون حاضر به پرداخت حق پخش واقعی مسابقات نشده، معلوم نیست که هزینه‌های هنگفت آن‌ها قرار است چگونه تامین شود.

پول قرارداد بازیکنان از جیب کارگران، بازنشستگان، کولبران و سوختبران

مدیر سابق باشگاه استقلال کف هزینه‌های این دو نهاد را ۷۰۰ میلیارد تومان بر آورد کرده است. سایت دولت از فروش این دو شرکت به عنوان واگذاری به «بخش خصوصی» یاد کرد. با این همه ترکیب سهامداری خریداران مغایر این گفته به نظر می‌رسد.

۱۸.۰۵ درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس در اختیار گروه تابان فردا قرار دارد که از شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی نفت محسوب می‌شود. بر این اساس بازنشستگان صنعت نفت باید بخشی از هزینه‌های باشگاه استقلال را تقبل کنند. سازمان تامین اجتماعی نیز از طریق شرکت‌های مانند شرکت تامین نفت و گاز پتروشیمی تامین بخشی از سهام هلدینگ را در اختیار دارد و بر این اساس بیش از ۴۰ میلیون کارگر و بیمه‌پرداز سازمان تامین اجتماعی هم باید در تامین قرارداد‌های میلیاردی بازیکنان استقلال سهمی تقبل نمایند.

بخش دیگر سهام گروه خلیج فارس هم در اختیار شرکت‌های سهامی عدالت استانی از جمله شرکت سهام عدالت سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی قرار دارد. با این پیش فرض، کولبران و سوختبران ساکن این دو استان در قالب طنزی تلخ باید اندکی از هزینه‌های باشگاه استقلال را پرداخت نمایند.

قابل تامل آنکه به دلیل نبود نقدینگی در گروه خلیج فارس، این مجموعه ماه‌ها در پرداخت حق سهام  عدالت تاخیر داشته است، با این همه بعید به نظر می‌رسد بازیکنان تیم استقلال به اندازه دارندگان سهام عدالت صبوری به خرج دهند.

سهام بانک رفاه نیز متعلق به تامین اجتماعی است و بیمه گذاران تامین اجتماعی باید هزینه‌های باشگاه پرسپولیس را هم پرداخت کنند. دیگر بانک‌های خریدار نیز هر چند بر روی کاغذ و از نظر وزیر اقتصاد «خصوصی» محسوب می‌شوند، اما بخش قابل توجهی از سهام آن‌ها در کنترل دولت قرار دارد.

یک خرید زوری؟

گروه هلدینگ خلیج فارس صادر کننده محصولات پتروشیمی است و اساساً برخلاف مثلاً یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی و چیپس و پفک، نیازی به تبلیغ داخلی و خرید باشگاه فوتبال ندارد. کارشناسان صنعت پتروشیمی و بانکی بر این باور هستند که نه هلدینگ و نه بانک‌ها علاقه‌ای به خرید این دو باشگاه نداشتند، اما به اجبار دولت به این خرید به اصطلاح زوری تن دادند.

با این همه این واگذاری لااقل برای طرفداران باشگاه استقلال خبر خوبی محسوب می‌شود، زیرا هلدینگ خلیج فارس مجموعه ثروتمندی است و هرساله مبلغ قابل توجهی برای مسئولیت‌های اجتماعی هزینه می‌کند، انتظار می‌رود بودجه این باشگاه در سال‌های آتی از باشگاه پرسپولیس پیشی بگیرد و یا لااقل با آن برابری نمایید. هرچند سهامداران این هلدینگ در شبکه‌های اجتماعی مراتب نارضایتی خود از این خرید نه چندان خوشایند را پنهان نکردند.

اخذ مجوز کی اف سی

یکی از دلائل اصلی واگذاری علاوه بر خلاص شدن دولت از پرداخت هزینه‌های این دو باشگاه فوتبال، صدور اعلامیه کی اف سی بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا به این مطلب که هر دو باشگاه دارای یک مالک (دولت) هستند ایراد گرفته بود و استقلال و پرسپولیس تا ۵ اردیبهشت فرصت داشتند تا تکلیف سهامداری خود را مشخص نمایند. مصطفی زارعی رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در آئین واگذاری مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس ضمن تایید حل شدن این مشکل، اخذ مجوز نهایی از کی اف سی را تایید کرد.

بخش خصوصی اهلیت ندارد

یکی از مسئولین سابق سازمان خصوصی سازی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با آفتاب‌نیوز گفت: همه باشگاه‌های اروپایی دارای مالک خصوصی هستند، در ایران هم بسیاری از شرکت‌های معتبر خصوصی مایل به خرید این دو باشگاه بودند، به ویژه که قرار بود ۹۰ درصد هزینه را هم به صورت اقساط پرداخت نمایند، با این همه هر بار که تلاش می‌کردیم تا این واگذاری انجام شود، برخی نهاد‌های ناظر با آن مخالفت می‌کردند، استدلال آن‌ها این بود که این دو باشگاه دارای طرفداران بسیاری در کشور هستند و پای مسائل امنیتی در میان است و خریداران بخش خصوصی «اهلیت ندارند». در جلسات کارشناسی اغلب از رفتار‌های برخی بازیکنان مانند وریا غفوری یاد می‌کردند و معتقد بودند که خریدار باید از مجموعه نظام باشد. طبعاً مدیران خریداران شبه دولت فعلی مستقیم و غیرمستقیم توسط حاکمیت منصوب می‌شوند و دولت از این بابت دغدغه‌ای ندارد.

دیگر خبرها

  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد